Translate

2015. július 20., hétfő

Szeptember 26. péntek

Sulirádiós szívatás kezdete. Még tegnap hajnalban Zsoltival és Ricsivel összefogtunk Dave ellen. Reggel le is adtuk a kérést a két sulirádiósnak, úgyhogy izgatottan vártuk az ebédszünetet. Reggel mikor Virág és Reni odaértek hozzánk, Zsolti egyből megfenyegette őket, hogy nem tudtak erről az egészről.
-Ez nem lesz nehéz. - jött a frappáns válasz Renitől. Akaratom ellenére is elmosolyodtam. A lányok hamar be is mentek, hogy óra előtt még el tudjanak menni büfébe, mi pedig feltűnésmentesen beszélgettünk Dave barátunkkal, aki pár perccel később meg is érkezett. Miközben mentünk be az épületbe, hárman egy gyors pacsit váltottunk, majd mintha mi se történt volna, hallgattuk Dave tegnapi hihetetlenül fontos dolgát. Fogalma sincs róla, hogy igazából nem vagyunk idióták.
Negyedik órában Haller összeszedett pár ellenőrzőt azoktól, akik bukásra állnak valamiből. Hát az osztály fele legalább beadta. Virág teljesen elkeseredett a matek témazáró egyese miatt, én viszont csak a vállamat vonogattam, mikor leszidtak az irodalom jegyek miatt. Kardos elmehet a fenébe. Ezután elkezdte mondani a házirendben történt módosításokat, amire igazából már senki sem figyelt. Vagy talán Zsák meg Gábor. Még Reni is inkább olvasott a pad alatt. Micsoda lázadó.:)
Ezután pedig jött a várva várt ebédszünet. Szokásosan mindenki az udvaron volt, az árkádok alatt gyülekeztünk és az egyik Star Wars filmen vitatkoztunk, amikor meghallottuk az egyik sulirádióst.
-A következő dalt Felmayer Dávid kérte a 9/b-ből, mivel ez a kedvenc száma. - a következő pillanatban pedig felcsendült Britney One More Time-ja. Mindnekiből egyszerre robbant ki a nevetés. Az egész udvar Dave felé fordult és a legtöbben jót mosolyogtak velünk.
-Nem! Nem! Én ezt utálom! Ne vicceljetek, ezt nem vehetitek be! Ugyan már! - Dave fülig elvörösödve próbálta túlkiabálni a sok röhögő diákot. Ricsivel és Zsoltival a hasunkat fogva röhögtünk, majd hatalmasat pacsiztunk. Dave idegesen ment vissza az épületbe, valószínűleg berontott a sulirádiósokhoz. Ilyen jót is utoljára Reni rajzán röhögtem. Kegyetlen. És már megint vele példálózok. Ez borzasztó. 
Tesin szokásosan fociztunk, a lányok meg kidobósoztak, szóval aránylag laza nap volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése